Warrior - A végső menet (2011)

MMA Movies 2012.12.08. 14:17

Sokak szerint minden idők legnagyobb MMA filmje készült el nem rég a Warrior című alkotás formájában. Ez egy igazi dráma, amiben mellesleg bunyóznak is. Összességében tényleg nagyszerű film készült.

Tom Hardy és Joel Edgerton alakítja a bunyós testvérpárt, akik végül egymással szembe kerülnek a ringben a nagy viadal döntőjében. Ennyit elég is tudni a sztoriról. Le kell ülni és meg kell nézni...

De azért mesélek még. Az apjuk éppen leálló alkoholista, lassan 1000 napja nem ivott. A fiaival nem beszél régóta, de aztán visszatér a még tinédzserként az anyjával lelépett fia, hogy edzen az apjával.

A lényeg a lényeg, ez egy nagyon klassz film, aminek a vége egy könnyfacsaró katarzis lesz. Közben hatalmas bunyók és iszonyatos küzdelmek láthatóak a ketrecben!

MMA rajongóknak kötelező darab, és biztosan egy ideig kedvenc film lesz sokak számára, 

Címkék: MMA Tom Hardy Joel Edgerton Legjobb Filmek Ketrecharc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr724959119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása