Never Back Down 2 (2011)

MMA Movies 2012.12.06. 11:37

A Sose hátrálj meg című filmnek is lett folytatása, vagyis egy teljesen másik, de hasonló történet, más szereplőkkel. Itt az edző Michael Jai White, aki megtanítja pár srácnak amit tud. És tud, mert hát bajnok volt jó ideig. 

A történet főhősei pedig az a pár srác, akit a régi bajnok edzeni kezd, köztük egy boxoló és egy birkozó srácot, akik eleinte barátságtalanok egymással, de aztán összekovácsolódnak. Van viszont egy feketebárány is a bandában, aki végül nagyon megerősödik, és mivel nem igazán korrektek az eszközei, így komoly veszélyben vannak a többiek is tőle. 

Mire eljön a bajnokság ideje, már elszabadulnak a dolgok, szóval nincs mit tenni, küzdeni kell. Mindenki elhull így vagy-úgy, ezért végül csak a birkózó srácnak marad lehetősége, hogy leszámoljon a bestiával...

Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

Címkék: MMA Filmek Michael Jai White

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr154959953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása