Blood and Bone (2008)

MMA Movies 2012.12.03. 15:12

Ha nem ismeri még valaki Michael Jai White-ot, annak legalább ezt a filmet látni kell tőle. Nem én vagyok az egyetlen, aki szerint a legnagyobb filme ez.

A sztoriról nem is kell tudni, le kell ülni és meg kell nézni. Nagyszerű jelenetek várnak rád! De hogy írjak is valamit, dióhéjban itt a történet. Bone, a főhősünk börtönben van, így kezdődik a film. És rögtön a nyitó jelenetben le is teszi a névjegykártyáját, hogy az összes rab megtudja, nem érdemes vele packázni. 

De a következő jelenetben már szabadul is, tehát ha börtönös filmre vágytál, akkor az most elmarad. Azért nem kell aggódni, mert iszonyatosan jó bunyók, profi technikák, és elképesztő stílus mutatkozik meg a mozivásznon.

Bone tudja hogy Ő a legjobb. És ezt végig meg is mutatja. Utcai bunyókkal kezd pénzkeresésbe és ahogy a történet egyre kibomlik előttünk, úgy értjük meg valódi célját is a küzdelemmel. 

Nem érdemes többet tudni róla! Ezt a filmet ki ne hagyd! Talán a legjobb mozi lesz, amit eddig valaha is láttál... 

Címkék: Michael Jai White Legjobb Filmek Bob Sapp Kimbo Slice

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr104959141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása