Vitathatatlan 3 (2010)

MMA Movies 2012.12.05. 16:16

Ez nem semmi! A Vitathatatlan kettő történetének nagyszerű folytatását sikerült megcsinálni. Talán mindenki arra számított, hogy ha tényleg lesz folytatása a történetnek, akkor majd Michael Jai White visszatér, hogy a gengszterfőnöknek tett ígéretét beváltsa, de nem így lett. Ez a történet Boykáé lett. 

Scott Adkins alakításában ismét Jurij Boyka a nagy bunyós, akinek Chambers az előző részben eltörte a lábát. Hát mai napig fájlalja Boyka a lábát, de keményen edz, hogy visszatérjen. És ez a srác tényleg komolyan gondolja, hogy Ö a legjobb harcos a világon.

Na ebben a filmben az azóta lecsúszott Boyka visszatérését láthatjuk, aki kicsinálja az azóta börtönbajnok bunyóst és aztán Ö menjen a börtönök spec viadalára, ahol a nemzetközi börtön bunyós legjava csap össze egymással.

A szervezők viszont nem mindent úgy szerveznek, ahogy azt elsőre mindenki gondolta volna. Kemény helyre kerülnek a harcosok és bizony mindent megtesznek azért, hogy a preferált harcos nyerje a végső viadalt. De ezek még nem ismerik az előző rész óta csak még keményebbé és elszántabbá vált Boykát!

Nagyszerű alakítás és kemény küzdelmek! Jó kis film...

Címkék: MMA Börtön Legjobb Filmek Scott Adkins

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr144959930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása