Vitathatatlan 2 (2006)

MMA Movies 2012.12.01. 14:55

A Vitathatatlan című filmben még Monroe Hutcher (Wesley Snipes) börtön box bajnok összecsapását nézhettük meg a börtönbe került világbajnok James Chambers-el (Ving Rhames). Ez egy 2002-es film volt, ami tényleg klassz volt, jó volt megnézni. Aki szereti a boxolós filmeket, vagy a börtönös filmeket, annak bejön.

A történet 2006-ban folytatódott. Vagyis nem, itt egy egész más történet kezdődött, csak a cím maradt, meg a világbajnok vezetékneve...

Vitathatatlan 2

Itt a világbajnok George Chambers (Michael Jai White), de nem boxoló, hanem MMA bajnok. Pontosabban ex bajnok, mert már öreg és csak egy reklám miatt utazott Oroszországba, ahol aztán a nagymenő gengszter Gaga, kokót csempész a szállodai szobájába, hogy börtönbe juttassa Chamberst. Hogy miért? 

Mert Gaga üzemelteti Oroszországban a börtönbunyó bizniszt és már régóta keres egy jó ellenfelet a börtönbajnok, Jurij Boyka ellen, aki minden ellenfelét lenyomja egy ideje...

A többit már ki lehet találni, de minek. Le kell ülni, meg kell nézni... Michael Jai White kevés filmben látható, de ez egy remek mozira sikeredett, mindenkinek be fog jönni. 

Címkék: MMA Filmek Michael Jai White Legjobb Filmek Scott Adkins

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mmafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr234959126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása